Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Contact 0 Favorite Autentificare Coşul

Vizualizare coș

Pentru transport GRATUIT lipsesc 999,00 lei
Coşul dumneavoastră de cumpărături este gol...
Refractometru Sixtol pentru măsurarea mustului de bere Refractometru Sixtol pentru măsurarea mustului de bere
  Refractometrul de înaltă calitate cu compensare automată a temperaturii ATC este conceput în principal pentru măsurarea conținutului de zahăr din mustul de bere sau a conținutului de zahăr din fermentația fructelor și din must, în intervalul 0 - 32 % Brix. Compoziția amestecurilor sau puritatea substanțelor pot fi determinate prin măsurarea indicelui de refracție al fasciculului de lumină. Măsurarea este foarte simplă: este suficient să se picure o picătură din substanța care trebuie măsurată pe prisma optică înclinată a instrumentului, să se acopere capacul prismei (substanța se împrăștie), să se privească în ocularul instrumentului în contra luminii (sau să se focalizeze) și valoarea conținutului de zahăr (%) poate fi citită imediat pe scara corespunzătoare din câmpul vizual, în funcție de interfața dintre partea luminată și cea neiluminată. Scala Brix este utilizată pentru a măsura concentrația de materie dizolvată (în principal zahăr) în fructe, legume, sucuri, cidru, băuturi răcoritoare etc. Este o unitate universală de măsură a conținutului de zahăr în raport cu zaharoza (zahăr din sfeclă), caracterizând concentrația de zaharoză în procente din greutate. Aparatul nu are nevoie de nicio baterie pentru măsurare, are o construcție ușoară, dar foarte durabilă, realizată dintr-un aliaj special de aluminiu. O parte a instrumentului este prevăzută cu un capac din cauciuc moale pentru o ținere confortabilă, fără risc de alunecare. Setul conține: 1x refractometru pentru măsurarea conținutului de zahăr 1x cutie de plastic practică și rezistentă mecanic   1x pipetă pentru prelevarea de probe   1x șurubelniță pentru calibrarea aparatului 1x lavetă de curățare antistatică pentru prisma optică   Parametri tehnici: domeniu de măsurare 0 - 32 % Brix (conținutul de zahăr al produsului), 1 000 - 1 120 SG wort (gretatea specifică) rezoluție - 0,1 % Brix, 0.001 sg precizie - 0,1 % Brix, 0.001 sg temperatură de referință - 20°C
0,0 0
155

Refractometru Sixtol pentru măsurarea mustului de bere

reducere -3%
Refractometru Sixtol pentru măsurarea mustului de bere Refractometru Sixtol pentru măsurarea mustului de bere Refractometru Sixtol pentru măsurarea mustului de bere

Refractometru Sixtol pentru măsurarea mustului de bere

159,99 lei economisiţi 5,00 lei
154,99 lei
În stoc
Estimat livrare miercuri 04. 12. 2024
Transport gratuit peste 999,00 lei
Cumpărând obţineţi 44 Norocei

Descriere





Refractometrul de înaltă calitate cu compensare automată a temperaturii ATC este conceput în principal pentru măsurarea conținutului de zahăr din mustul de bere sau a conținutului de zahăr din fermentația fructelor și din must, în intervalul 0 - 32 % Brix. Compoziția amestecurilor sau puritatea substanțelor pot fi determinate prin măsurarea indicelui de refracție al fasciculului de lumină.

Măsurarea este foarte simplă: este suficient să se picure o picătură din substanța care trebuie măsurată pe prisma optică înclinată a instrumentului, să se acopere capacul prismei (substanța se împrăștie), să se privească în ocularul instrumentului în contra luminii (sau să se focalizeze) și valoarea conținutului de zahăr (%) poate fi citită imediat pe scara corespunzătoare din câmpul vizual, în funcție de interfața dintre partea luminată și cea neiluminată.

Scala Brix este utilizată pentru a măsura concentrația de materie dizolvată (în principal zahăr) în fructe, legume, sucuri, cidru, băuturi răcoritoare etc. Este o unitate universală de măsură a conținutului de zahăr în raport cu zaharoza (zahăr din sfeclă), caracterizând concentrația de zaharoză în procente din greutate.

Aparatul nu are nevoie de nicio baterie pentru măsurare, are o construcție ușoară, dar foarte durabilă, realizată dintr-un aliaj special de aluminiu. O parte a instrumentului este prevăzută cu un capac din cauciuc moale pentru o ținere confortabilă, fără risc de alunecare.

Setul conține:

  • 1x refractometru pentru măsurarea conținutului de zahăr
  • 1x cutie de plastic practică și rezistentă mecanic  
  • 1x pipetă pentru prelevarea de probe  
  • 1x șurubelniță pentru calibrarea aparatului
  • 1x lavetă de curățare antistatică pentru prisma optică  

Parametri tehnici:

  • domeniu de măsurare 0 - 32 % Brix (conținutul de zahăr al produsului), 1 000 - 1 120 SG wort (gretatea specifică)
  • rezoluție - 0,1 % Brix, 0.001 sg
  • precizie - 0,1 % Brix, 0.001 sg
  • temperatură de referință - 20°C

Parametri şi specificaţii

Greutate: 0,28 kg

Codul de catalog:

 692679
Distribuie
sixtol

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide